forex trading logo
GreekEnglish (United Kingdom)

GTranslate

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

weather

Αποκαλυπτήρια προτομών Ναυάρχου Βότση, Ν. Βλαχόπουλου και Μ. Κωφού PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την mouseio   

Φωτογραφίες από τα αποκαλυπτήρια των προτομών του Ναυάρχου Ν. Βότση, Νικολάου Βλαχόπουλου και Μιχαήλ Κωφού.
Σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2013 παραβρέθηκαν στο Ναυτικό Μουσείο Λιτοχώρου ο Δήμαρχος ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ κύριος Παπαθανασίου Γεώργιος, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κύριος Ελευσινιώτης Δημήτριος, ο Διοικητής της 1ής Στρατιάς, ο Διοικητής Ναυτικής Διοίκησης Βορείου Ελλάδος κύριος Παυλούδης Χρήστος, ο Διοικητής της XXIV Τ.Θ. Ταξιαρχίας Λιτοχώρου, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κύριος Τζιτζικώστας Απόστολος, η αντιπεριφερειάρχης Ν. Πιερίας κυρία Μαυρίδου Σοφία, οι Βουλευτές Ν. Πιερίας Κωνσταντόπουλος και Μάνη, ο συγγραφέας του βιβλίου «Το κατόρθωμα του Ναυάρχου Βότση» κύριος Μαλτσίδης, ο μοντελίστας ξύλινων πλοίων κύριος Μάρας Δημήτριος.

Τα αποκαλυπτήρια των προτομών έγιναν από την εγγονή του Μιχαήλ Κωφού κυρία Κωφού Φανή(αποκαλυπτήρια προτομή Μιχαήλ Κωφού), από τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κύριο Ελευσινιώτη Δημήτριο εγγονό του τορπιλιστή του Τορπιλοβόλου 11(Τ11) (αποκαλυπτήρια προτομή του Ναυάρχου Βότση) και τον Νικόλαο Σκρέτα δισέγγονο του Νικολάου Βλαχόπουλου (αποκαλυπτήρια προτομή του Νικολάου Βλαχόπουλου).
Στο τέλος δόθηκαν και αναμνηστικά σε εκπροσώπους χορηγών του Ναυτικού Μουσείου Λιτοχώρου. Η απονομή έγινε από τον Πρόεδρο του Ναυτικού Μουσείου Λιτοχώρου εκ μέρους του Captaian Δημητρίου Αθανασίου στον κύριο Σπύρο Ντάβανο και εκ μέρους του Αντωνέλη Χρήστου στον κύριο Αντωνέλη Αυγουστή.

Σύντομη ομιλία του Προέδρου του Ναυτικού Μουσείου Λιτοχώρου που προηγήθηκε των αποκαλυπτηρίων.
Εκ μέρους του Δ.Σ. του Ναυτικού Μουσείου Λιτοχώρου, καλωσορίζω τον Υπ. Εθνικής Άμυνας σαν εκπρόσωπο της κυβέρνησης, τους Διοικητές Α΄ Σώματος Στρατού και XXIV Τεθ. Ταξιαρχίας ως εκπρόσωπο Γ.Ε.Σ., τον Διοικητή της Ναυτικής Διοίκησης Βορείου Ελλάδος ως εκπρόσωπο του Γ.Ε.Ν., τους εκπροσώπους περιφερειακών και Δημοτικών αρχών, τους αδελφούς μας Κύπριους και όλους εσάς που μας τιμάτε με την παρουσία σας.
Χθες τιμήσαμε τον Διονύση Πασχάλη για την προσφορά του προς τον συνάνθρωπο κι αυτό χωρίς ανταλλάγματα.
Σήμερα ευχαριστούμε και τιμούμε τους συντοπίτες μας:
Καπετάν Θανάση Δημητρίου και καπετάν Χρήστο Αντωνέλη για τη συνεχή προσφορά τους στον εμπλουτισμό και την αναβάθμιση του Ναυτικού Μουσείου.
Οι προσφορές όμως αυτές έχουν κι ένα άλλο βαθύτερο εθνικό συμβολισμό.
Μέσα στον ορυμαγδό των πιέσεων, των συκοφαντιών και των κάθε λογίς εκβιασμών και επιθέσεων που δέχεται η πατρίδα μας από τους δήθεν ισχυρούς της Γής δείχνουν πως η Ελληνική κοινωνία έχει ακόμα μεγάλα αποθέματα ανθρώπινου δυναμικού που πιστεύει στη ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ και στο μέλλον αυτής της χώρας.
Ας γνωρίζουν λοιπόν οι Rothschild, οι Brookings, οι Bildemberg αλλά και αυτοί που υπηρετούν το Δ.Ν.Τ. πως στη Ρωμιοσύνη δεν τελειώνουν οι Κοροβάγκοι που θα ξαναπούν «Ηναγάσθημεν να καταφύγουμε στα όπλα (με την ευρεία έννοια της λέξης), ίνα αποθάνωμεν τουλάχιστον ως άνθρωποι και Έλληνες, εάν δεν μας επιτραπεί να ζήσωμεν ως άνθρωποι λογικοί και ελεύθεροι.
Στη Ρωμιοσύνη δεν τελειώνουν οι Βότσηδες, οι Αργυρόπουλοι, οι Κουντουριώτηδες που θα αναρτήσουν και πάλι το ZULU στα κατάρτια τους και θα βροντοφωνάξουν «πλέωμεν μεθ' ορμής ακάθεκτον εναντίων των εχθρών του έθνους».
Ας μην λησμονούν λοιπόν πως εδώ γεννήθηκε η Λερναία Ύδρα, ένα κεφάλι κόβεις δέκα φυτρώνουν.
Και τα γνωρίζουν όλα πολύ καλά τα παραπάνω εδώ και πολλά χρόνια, τα γράφει ο πατριάρχης της θεωρίας περι «Αρίας Φυλής» και «παγκόσμιας διακυβέρνησης».
Θα διαβάσω μια μόνο παράγραφο από τα πολλά που λέει:
«Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι που διεκδικούν ανάμεσα στους λαούς τη θέση της Μεγαλοφυΐας; Δυστυχώς δεν είχαμε την τύχη ν' ανακαλύψουμε το κώνειο που θα μας γλύτωνε μία για πάντα απ' ένα παρόμοιο φαινόμενο, γιατί μήτε το δηλητήριο, μήτε ο φθόνος, μήτε η αχαλίνωτη συκοφαντία δεν κατόρθωσαν ν' αγγίξουν την αυθάδη τους γαλήνη. Γι' αυτό μπροστά στους Έλληνες δοκιμάζουμε ντροπή και δέος! Τουλάχιστον ένας άντρας που τιμά την αλήθεια δέχεται πως όμοιοι με τον ηνίοχο που οδηγάει το άρμα, οι Έλληνες κρατούν στα χέρια τους τα χαλινάρια του πολιτισμού μας, των τεχνών και της επιστήμης μας».

ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ.

Φωτογραφίες μπορείτε να δείτε πιο κάτω:

apokalypthria_protomwn1

 

apokalypthria_protomwn2

 

apokalypthria_protomwn3

 

apokalypthria_protomwn4

 

apokalypthria_protomwn5

 

apokalypthria_protomwn6

 

apokalypthria_protomwn7

 

apokalypthria_protomwn8

 

apokalypthria_protomwn9

 

apokalypthria_protomwn10

 

apokalypthria_protomwn11

 

apokalypthria_protomwn12

 

apokalypthria_protomwn13

 

apokalypthria_protomwn14

 

apokalypthria_protomwn15

 

apokalypthria_protomwn16

 

apokalypthria_protomwn17

 

apokalypthria_protomwn18

 

apokalypthria_protomwn19

 

apokalypthria_protomwn20

 

apokalypthria_protomwn21

 

apokalypthria_protomwn22

 

apokalypthria_protomwn23

 

apokalypthria_protomwn24

 

apokalypthria_protomwn25

 

apokalypthria_protomwn26

 

apokalypthria_protomwn27

 

Συνδεμένοι Χρήστες

Έχουμε 18 επισκέπτες συνδεδεμένους

Αναζήτηση...

Webdesign

Σχεδίαση Ιστοσελίδας και φιλοξενία από την WEBROS